Benutzer: Gast  Login
Titel:

Environmental impact assessment of the horticultural products asparagus, strawberries, roses and orchids according to the Product Carbon Footprint and Product Environmental Footprint methodologies

Dokumenttyp:
Buch
Autor(en):
Soode-Schimonsky, Eveli
Fakultät:
Fakultät Wissenschaftszentrum Weihenstephan
Lehrstuhl:
Lehrstuhl für Holzwissenschaft
Abstract:
The thesis makes methodological suggestions for conducting a consistent environmental impact analysis of horticultural products. It also gives recommendations for reducing the emissions across 14 impact categories. The Product Carbon Footprint and Product Environmental Footprint methodologies were applied to case studies on the strawberry, asparagus, orchid and rose production systems in Germany and Estonia. Dieser Dissertation gibt methodologische Empfehlungen, die dazu beitragen, für die U...     »
Stichworte:
Product Carbon Footprint, Product Environmental Footprint, horticulture
Verlag / Institution:
Verlag Dr. Hut GmbH
Verlagsort:
München
Seiten/Umfang:
202
Jahr:
2019
Andere Ausgaben:
0
Print-ISBN:
978-3-8439-4416-8
Sprache:
en
 BibTeX