Barrel ageing: wood-based aroma substanes in spirits, Part 3: Sensory analysis
Brauwelt
2021
161
43
1095-1099
Barrel ageing: wood-based aroma substanes in spirits, Part 2: Analytics
Brauwelt
2021
161
42
1050-1056
Barrel ageing: wood-based aroma substanes in spirits, Part 1: Fundamentals
Brauwelt
2021
161
40-41
1011-1016
Entwicklung und Einsatz von Softsensoren für biotechnologische Prozesse
UfIB-Workshop Soft sensors and sustainability in the bioprocess industry
2021
Softsensor-Entwicklung – Status quo & Quo vadis?
UfIB-Workshop Soft sensors and sustainability in the bioprocess industry
2021
Distributed Environment Supporting the Rapid Development and Deployment of Process Models (Soft Sensors)
EuroPACT 2021
2021
Non-invasive Detection of Organic Soiling in Pipe Systems Using Surface Acoustic Wave Measurements
Jahrestreffen der ProcessNet-Fachgemeinschaft "Prozess-, Apparate- und Anlagentechnik"
2021
Hybride Teigsysteme zur Imitation von Stärke-Gluten Interaktionen – Einfluss der Stärkeoberfläche auf die Teigrheologie
7. D-A-CH Tagung für angewandte Getreidewissenschaften
2021