Benutzer: Gast  Login
Titel:

Improving the supply chain and food quality of professionally prepared meals

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Adler-Nissen, J.; Akkerman, R.; Frosch, S.; Grunow, M.; Løje, H.; Risum, J.; Wang, Y.;  Ørnholt-Johansson, G.
Nicht-TUM Koautoren:
ja
Kooperation:
-
Intellectual Contribution:
Discipline-based Research
Zeitschriftentitel:
Trends in Food Science and Technology
Journal gelistet in FT50 Ranking:
nein
Jahr:
2013
Band / Volume:
29
Heft / Issue:
1
Seitenangaben Beitrag:
74-79
Urteilsbesprechung:
0
Key publication:
Nein
Peer reviewed:
Ja
International:
Ja
Book review:
Nein
commissioned:
not commissioned
Professional Journal:
Nein
Interdisziplinarität:
Ja
Leitbild:
;
Ethics und Sustainability:
Ja
 BibTeX