- Titel:
Improving the supply chain and food quality of professionally prepared meals
- Dokumenttyp:
- Zeitschriftenaufsatz
- Autor(en):
- Adler-Nissen, J.; Akkerman, R.; Frosch, S.; Grunow, M.; Løje, H.; Risum, J.; Wang, Y.; Ørnholt-Johansson, G.
- Nicht-TUM Koautoren:
- ja
- Kooperation:
- -
- Intellectual Contribution:
- Discipline-based Research
- Zeitschriftentitel:
- Trends in Food Science and Technology
- Journal gelistet in FT50 Ranking:
- nein
- Jahr:
- 2013
- Band / Volume:
- 29
- Heft / Issue:
- 1
- Seitenangaben Beitrag:
- 74-79
- Urteilsbesprechung:
- 0
- Key publication:
- Nein
- Peer reviewed:
- Ja
- International:
- Ja
- Book review:
- Nein
- commissioned:
- not commissioned
- Professional Journal:
- Nein
- Interdisziplinarität:
- Ja
- Leitbild:
- ;
- Ethics und Sustainability:
- Ja
- BibTeX