mediaTUM
Universitätsbibliothek
Technische Universität München
User: Guest
Login
de
en
mediaTUM Content
University Bibliography
2024
(4611)
2023
(7913)
2022
(8723)
2021
(8937)
2020
(8200)
2019
(8870)
2018
(8669)
2017
(8687)
2016
(8835)
Fakultäten
(7989)
Architektur
(151)
Chemie
(527)
Elektrotechnik und Informationstechnik
(1318)
Informatik
(499)
Bau Geo Umwelt
(896)
Maschinenwesen
(1411)
Mathematik
(186)
Medizin
(606)
Physik
(237)
Sport- und Gesundheitswissenschaften
(278)
TUM School of Education
(113)
TUM School of Governance
(28)
Wirtschaftswissenschaften
(361)
Wissenschaftszentrum Weihenstephan
(1387)
Integrated Research Centers
(543)
Zentrale Einrichtungen und Institute
(303)
2015
(8224)
2014
(7150)
2013
(6756)
2012
(5775)
2011
(5563)
2010
(5427)
2009
(4595)
2008
(4109)
1989 - 2007
Electronic Examination Papers
Open Access Publikationen
Research Data
TUM.University Press
Collections
Projects
Institutions
mediaTUM Gesamtbestand
Hochschulbibliographie
2016
Fakultäten
Back
Back to start of result list
Permanent link for displayed object
Title:
Effect of molecular interactions in whey protein isolate based films and coatings on their thermoformability (117)
Document type:
Konferenzbeitrag
Author(s):
Stäbler, Andreas ; Schmid, Markus
Pages contribution:
208-215
Book / Congress title:
IAPRI. 20th World Conference on Packaging : Proceedings
Year:
2016
TUM Institution:
Lehrstuhl für Lebensmittelverpackungstechnik
BibTeX
Occurrences:
mediaTUM Gesamtbestand
Einrichtungen
Schools
TUM School of Life Sciences
Ehemalige Einrichtungen
Lehrstuhl für Lebensmittelverpackungstechnik (N.N.)
Tagungen und Kongresse
Wissenschaftliche Konferenzbeiträge
mediaTUM Gesamtbestand
Hochschulbibliographie
2016
Fakultäten
Wissenschaftszentrum Weihenstephan
Lehrstuhl für Lebensmittelverpackungstechnik (Prof. Langowski)