mediaTUM
Universitätsbibliothek
Technische Universität München
User: Guest
Login
de
en
mediaTUM Content
Title:
Identification and Quantitation of Reaction Products from Chlorogenic Acid, Caffeic Acid, and Their Thermal Degradation Products with Odor-Active Thiols in Coffee Beverages
Document type:
Zeitschriftenaufsatz
Author(s):
Gigl, Michael; Frank, Oliver; Irmer, Luisa; Hofmann, Thomas.
Journal title:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Year:
2022
Journal volume:
70
Year / month:
2022-04
Journal issue:
17
Pages contribution:
5427-5437
Fulltext / DOI:
doi:10.1021/acs.jafc.2c01378
Publisher:
American Chemical Society (ACS)
E-ISSN:
0021-85611520-5118
Date of publication:
25.04.2022
BibTeX
Occurrences:
mediaTUM Gesamtbestand
Hochschulbibliographie
2022
Schools und Fakultäten
TUM School of Life Sciences
Lehrstuhl für Lebensmittelchemie und Molekulare Sensorik (Dr. Dawid komm.)
mediaTUM Gesamtbestand
Einrichtungen
Schools
TUM School of Life Sciences
Departments
Molecular Life Sciences
Lehrstuhl für Lebensmittelchemie und Molekulare Sensorik (Dr. Dawid komm.)
Jahrgänge
2022