- Titel:
Modelling of heat stability and heat-induced aggregation of casein micelles in concentrated skim milk using a Weibullian model
- Dokumenttyp:
- Zeitschriftenaufsatz
- Autor(en):
- Dumpler, J.; Peraus, F.; Depping, V.; Stefánsdóttir, B.; Grunow, M.; Kulozik, U.
- Nicht-TUM Koautoren:
- nein
- Kooperation:
- national
- Intellectual Contribution:
- Discipline-based Research
- Zeitschriftentitel:
- International Dairy Journal
- Journal gelistet in FT50 Ranking:
- nein
- Jahr:
- 2018
- Band / Volume:
- 71
- Heft / Issue:
- 3
- Seitenangaben Beitrag:
- 601-612
- Volltext / DOI:
- doi:10.1111/1471-0307.12501
- Publikationsdatum:
- 15.01.2018
- Urteilsbesprechung:
- 0
- Key publication:
- Nein
- Peer reviewed:
- Ja
- International:
- Ja
- Book review:
- Nein
- commissioned:
- not commissioned
- Professional Journal:
- Nein
- Technology:
- Nein
- Interdisziplinarität:
- Nein
- Leitbild:
- ;
- Ethics und Sustainability:
- Nein
- BibTeX
Versionen
Angezeigte Version:
Aktuelle Version vom
20.09.2022, 11:54:10
von
Raza, Mohsin
Andere Versionen des Dokuments: