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Titel:

Constant temperature mashing at 72 °C for the production of beers with a reduced alcohol content in micro brewing systems

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Endres, Frank ; Prowald, Alexandra ; Fittschen, Ursula Elisabeth Adriane ; Hampel, Sven ; Oppermann, Siegfried ; Jacob, Fritz ; Hutzler, Mathias ; Laus, Andreas ; Methner, Yvonne ; Zarnkow, Martin
Stichworte:
Original Paper ; Isothermal mashing ; 72 °C ; Mash ; Wort ; Sugar distribution ; Glucose ; Fructose ; Maltose ; Maltotriose ; Maltotetraose ; Maltopentaose ; Full-bodied beer ; Reduced alcohol content
Zeitschriftentitel:
European Food Research and Technology
Jahr:
2022
Band / Volume:
248
Heft / Issue:
6
Seitenangaben Beitrag:
1457-1468
Volltext / DOI:
doi:10.1007/s00217-022-03968-2
Verlag / Institution:
Springer Berlin Heidelberg
E-ISSN:
1438-2377 ; 1438-2385
Publikationsdatum:
15.03.2022
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