Benutzer: Gast  Login
Titel:

Husk Separation (Kubessa Method) Impacts the AgingChemistry of Beer

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Pieczonka, Stefan A. ; Brass, Lukas ; Lehnhardt, Florian ; Eiken, Jens ; Wachtler, Alexa ; Weidner, Leopold ; Brauer, John ; Rychlik, Michael ; Gastl, Martina ; Schmitt-Kopplin, Philippe ; Zarnkow, Martin
Stichworte:
Article ; Food and Beverage Chemistry/Biochemistry ; beer ; husk separation ; aging ; Maillardreaction ; FT-ICR-MS ; machine learning
Zeitschriftentitel:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Jahr:
2024
Band / Volume:
72
Heft / Issue:
36
Seitenangaben Beitrag:
20048-20055
Volltext / DOI:
doi:10.1021/acs.jafc.4c05099
Verlag / Institution:
American Chemical Society
E-ISSN:
0021-8561 ; 1520-5118
Publikationsdatum:
02.09.2024
 BibTeX