- Titel:
UPLC-ESI-TOFMS Profiling Discriminates Biomarkersin Authentic and Adulterated Italian Samples of Saffron (Crocus sativus L.)
- Dokumenttyp:
- Zeitschriftenaufsatz
- Autor(en):
- Angeli, Lucrezia ; Morozova, Ksenia ; Dawid, Corinna ; Scampicchio, Matteo ; Stark, Timo D.
- Stichworte:
- Article ; profiling ; adulteration ; high-resolution massspectrometry ; crocins ; PCA
- Zeitschriftentitel:
- ACS Food Science & Technology
- Jahr:
- 2024
- Band / Volume:
- 4
- Heft / Issue:
- 7
- Seitenangaben Beitrag:
- 1783-1794
- Volltext / DOI:
- doi:10.1021/acsfoodscitech.4c00340
- Verlag / Institution:
- American Chemical Society
- E-ISSN:
- 2692-1944
- Publikationsdatum:
- 04.07.2024
- BibTeX