Benutzer: Gast  Login
Titel:

Screening of a Microbial Culture Collection: Empowering Selection of Starters for Enhanced Sensory Attributes of Pea-Protein-Based Beverages

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Spaccasassi, Andrea ; Utz, Florian ; Dunkel, Andreas ; Aragao Bo rner, Rosa ; Ye, Lijuan ; De Franceschi, Filippo ; Bogicevic, Biljana ; Glabasnia, Arne ; Hofmann, Thomas ; Dawid, Corinna
Stichworte:
Article ; Chemistry andBiology of Aroma and Taste ; pea protein ; plant-based ; fermentation ; metabolomics ; flavor ; sensory analysis ; sensomics ; sensoproteomics
Zeitschriftentitel:
Journal of Agriculturaland Food Chemistry
Jahr:
2024
Band / Volume:
72
Heft / Issue:
28
Seitenangaben Beitrag:
15890-15905
Volltext / DOI:
doi:10.1021/acs.jafc.4c02316
Verlag / Institution:
American Chemical Society
E-ISSN:
0021-8561 ; 1520-5118
Publikationsdatum:
02.07.2024
 BibTeX