- Titel:
Quantitative Antioxidant Profiling Throughout BeerBrewing Followed by Discovery and Isolation of Precursors from Barley(Hordeum vulgare L.)
- Dokumenttyp:
- Zeitschriftenaufsatz
- Autor(en):
- Spreng, Stefan ; Wannenmacher, Julia ; Gastl, Martina ; Dawid, Corinna ; Hofmann, Thomas
- Stichworte:
- Article ; Chemistry and Biology of Aroma and Taste ; antioxidants ; beer ; brewing process ; hordatines ; phenols ; quantification ; tachioside ; barley ; Hordeumvulgare
- Zeitschriftentitel:
- Journal of Agricultural and Food Chemistry
- Jahr:
- 2024
- Band / Volume:
- 72
- Heft / Issue:
- 24
- Seitenangaben Beitrag:
- 13885-13897
- Volltext / DOI:
- doi:10.1021/acs.jafc.4c00998
- Verlag / Institution:
- American Chemical Society
- E-ISSN:
- 0021-8561 ; 1520-5118
- Publikationsdatum:
- 04.06.2024
- BibTeX