Benutzer: Gast  Login
Titel:

Isolation and Identificationof Novel Taste-Modulating N 2 Guanosine5 -Monophosphate DerivativesGenerated by Maillard-Type Reactions

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Hartl, DanielaM. ; Frank, Oliver ; Ha nel, Victoria S. ; Heigl, Vinzenz ; Dawid, Corinna ; Hofmann, Thomas F.
Stichworte:
Article ; Chemistry andBiology of Aroma and Taste ; guanosine 5 -monophosphate derivatives ; umami ; taste modulating ; 2-methyl-3-furanthiol ; Maillard-typemodel reactions
Zeitschriftentitel:
Journal of Agriculturaland Food Chemistry
Jahr:
2024
Band / Volume:
72
Heft / Issue:
25
Seitenangaben Beitrag:
14284-14293
Volltext / DOI:
doi:10.1021/acs.jafc.4c03485
Verlag / Institution:
American Chemical Society
E-ISSN:
0021-8561 ; 1520-5118
Publikationsdatum:
13.06.2024
 BibTeX