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Titel:

Influence of MilkPasteurization on the Key AromaCompounds in a 30 Weeks Ripened Pilot-Scale Gouda Cheese Elucidatedby the Sensomics Approach

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Duensing, PhilippW. ; Hinrichs, Jo rg ; Schieberle, Peter
Stichworte:
Article ; Chemistry andBiology of Aroma and Taste ; gas chromatography/olfactometry ; aroma extract dilutionanalysis ; Gouda cheese ; stable isotope dilutionassay ; aroma recombination ; milk pasteurization
Zeitschriftentitel:
Journal of Agriculturaland Food Chemistry
Jahr:
2024
Band / Volume:
72
Heft / Issue:
19
Seitenangaben Beitrag:
11062-11071
Volltext / DOI:
doi:10.1021/acs.jafc.4c01813
Verlag / Institution:
American Chemical Society
E-ISSN:
0021-8561 ; 1520-5118
Publikationsdatum:
03.05.2024
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