- Titel:
Odour-active compounds in liquid malt extracts for the baking industry
- Dokumenttyp:
- Zeitschriftenaufsatz
- Autor(en):
- Rögner, Nadine S. ; Mall, Veronika ; Steinhaus, Martin
- Stichworte:
- Original Paper ; Liquid malt extract ; Pilsner malt ; Aroma extract dilution analysis (AEDA) ; Odour activity value (OAV) ; Stable isotopically substituted odorant ; Free and bound odorants
- Zeitschriftentitel:
- European Food Research and Technology
- Jahr:
- 2021
- Band / Volume:
- 247
- Heft / Issue:
- 5
- Seitenangaben Beitrag:
- 1263-1275
- Volltext / DOI:
- doi:10.1007/s00217-021-03707-z
- Verlag / Institution:
- Springer Berlin Heidelberg
- E-ISSN:
- 1438-2377 ; 1438-2385
- Hinweise:
- 0
- Publikationsdatum:
- 11.03.2021
- BibTeX