Titel:
Assessment of Tannin Tolerant Non-Saccharomyces Yeasts Isolated from Miang for Production of Health-Targeted Beverage Using Miang Processing Byproducts
Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Kodchasee, Pratthana ; Pharin, Nattanicha ; Suwannarach, Nakarin ; Unban, Kridsada ; Saenjum, Chalermpong ; Kanpiengjai, Apinun ; Sakar, Dipayan ; Shetty, Kalidas ; Zarnkow, Martin ; Khanongnucha, Chartchai
Stichworte:
Article ; non- ; ; byproduct valorization ; healthy beverage ; fermentation
Zeitschriftentitel:
Journal of Fungi
Jahr:
2023
Band / Volume:
9
Heft / Issue:
2
Volltext / DOI:
doi:10.3390/jof9020165
Verlag / Institution:
MDPI
E-ISSN:
2309-608X
Publikationsdatum:
27.01.2023
CC-Lizenz:
by, https://creativecommons.org/licenses/by/4.0
BibTeX