Benutzer: Gast  Login
Titel:

Physiological and biochemical evaluation of high anthocyanin pigmented tea (Camellia sinensis L. O. Kuntze) germplasm for purple tea production

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Patel, Pradeep Kumar ; Siddiqui, Shahida Anusha ; Ku a, Kamil ; Sabhapondit, Santanu ; Sarma, Rupak ; Gogoi, Boby ; Singh, Shobhit Kumar ; Bordoloi, Ranjeet Kumar ; Saikia, Jayanta Kumar ; Gogoi, Romen Chandra ; Bhardwaj, Kanchan ; Yang, Jie ; Tao, Yang ; Manickam, Sivakumar ; Das, Buddhadeb
Stichworte:
Nutrition ; purple tea ; anthocyanin ; carotenoids ; cleft grafting ; germplasm ; diversification ; net photosynthesis
Zeitschriftentitel:
Frontiers in Nutrition
Jahr:
2022
Band / Volume:
9
Volltext / DOI:
doi:10.3389/fnut.2022.990529
Verlag / Institution:
Frontiers Media S.A.
E-ISSN:
2296-861X
Publikationsdatum:
31.08.2022
CC-Lizenz:
by, https://creativecommons.org/licenses/by/4.0
 BibTeX