Benutzer: Gast  Login
Titel:

Individual Sweet Taste Perception Influences Salivary Characteristics After Orosensory Stimulation With Sucrose and Noncaloric Sweeteners

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Karl, Corinna M. ; Vidakovic, Ana ; Pjevac, Petra ; Hausmann, Bela ; Schleining, Gerhard ; Ley, Jakob P. ; Berry, David ; Hans, Joachim ; Wendelin, Martin ; König, Jürgen ; Somoza, Veronika ; Lieder, Barbara
Stichworte:
Nutrition ; sweet taste ; saliva ; mouthfeel ; sucrose ; rebaudioside M ; neohesperidin dihydrochalcone ; sucralose ; oral microbiome
Zeitschriftentitel:
Frontiers in Nutrition
Jahr:
2022
Band / Volume:
9
Volltext / DOI:
doi:10.3389/fnut.2022.831726
Verlag / Institution:
Frontiers Media S.A.
E-ISSN:
2296-861X
Publikationsdatum:
25.05.2022
CC-Lizenz:
by, https://creativecommons.org/licenses/by/4.0
 BibTeX