- Titel:
Aspects of high hydrostatic pressure food processing: Perspectives on technology and food safety
- Dokumenttyp:
- Zeitschriftenaufsatz
- Autor(en):
- Aganovic, Kemal; Hertel, Christian; Vogel, Rudi. F.; Johne, Reimar; Schlüter, Oliver; Schwarzenbolz, Uwe; Jäger, Henry; Holzhauser, Thomas; Bergmair, Johannes; Roth, Angelika; Sevenich, Robert; Bandick, Niels; Kulling, Sabine E.; Knorr, Dietrich; Engel, Karl‐Heinz; Heinz, Volker
- Zeitschriftentitel:
- Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
- Jahr:
- 2021
- Band / Volume:
- 20
- Heft / Issue:
- 4
- Seitenangaben Beitrag:
- 3225-3266
- Volltext / DOI:
- doi:10.1111/1541-4337.12763
- Verlag / Institution:
- Wiley
- E-ISSN:
- 1541-43371541-4337
- Publikationsdatum:
- 30.05.2021
- BibTeX