Consumer preferences for ground beef packaged under a modified atmosphere
International Association of Agricultural Economists Conference
Beijing, China
2009
Alkoholkonsum bei Jugendlichen in Deutschland - Ergebnisse aus EsKiMo
Bundesgesundheitsblatt - Gesundheitsforschung - Gesundheitsschutz
2009
52
7
745-752
Bestandsaufnahme: Nährstoffversorgung und Lebensmittelverzehr von Kindern und Jugendlichen in Deutschland
40-64
Kinderernährung aktuell
Kersting, M.
Umschau Zeitschriftenverlag
2009
Changes in food and nutrient intake of the 6 to 17 year old Germans between the 1890s and 2006
Public Health Nutrition
2009
12
10
1912-1923
Verbraucher und die Vermarktung gesundheitsfördender Lebensmittel: Von individuellen Nutzen und Risiken zur Regulierung
11-18
Risiken in der Agrar- und Ernährungswirtschaft und ihre Bewältigung. Schriften der Gesellschaft für Wirtschafts- und Sozialwissenschaften des Landbaues e.V. Bd.43
Berg, E.; Hartmann, M.; Heckelei, T.; Holm-Müller, K.; Schiefer, G.
Landwirtschaftsverlag
2009
Application of the Kano Model to Sensory Science - a New Approach to Develop the "Ideal" Fruit Smoothie
8th Pangborn Sensory Science Symposium
Florence, Italy
2009
Consumer Willingness to Pay for Nanotechnology Applications in the Context of Food: Experimental Evidence from France and Germany
FSN Track Session at the 2009 Meeting of the Agricultural and Applied Economics Association
Milwaukee, USA
2009
Characteristics of loyal customers for trade chains in the German food Retailing
113th EAAE Seminar "A resilient food industry and food chain in a challenging world"
Chania, Greece
2009
Konsumenten zwischen Globalisierung und Individualisierung
Symposium "20 Jahre Transformation - Gibt es jetzt den globalen Konsumenten?" im Rahmen der Internationalen Grünen Woche
Berlin, Germany
2009
Trends in Consumer Science - aktuelle Ergebnisse der Verbraucherforschung
VDOE-Jahrestagung zum Thema "Zukunft der Ernährungswissenschaft"
Weihenstephan, Germany
2009