Verbraucher und die Vermarktung gesundheitsfördernder Lebensmittel: Von individuellen Nutzen und Risiken zur Regulierung
48. Jahrestagung der Gesellschaft für Wirtschafts- und Sozialwissenschaften des Landbaus "Risiken in der Agrar- und Ernährungswirtschaft und deren Bewältigung"
Bonn, Germany
2008
Explaining Gender Differences in the Perception of Food Hazards
Tagung der Österreichischen Gesellschaft für Agrarökonomie
Wien, Austria
2008
Marketing safe food by labelling: The pros and cons of state regulation
167-181
Public and Private in Natural Resource Governance: A False Dichotomy?
Sikor, T.; Barlösius, E.; Scheumann, W.
Earthscan Publications
2008
Verbraucherbewertung der Qualität und Sicherheit von Geflügelfleisch
341-352
Zukunftsperspektiven der Fleischwirtschaft – Verbraucher, Märkte, Geschäftsbeziehungen
Spiller, A.; Schulze, B.
Universitätsverlag Göttingen
2008
Ethische Motive beim Kauf von Lebensmitteln
27-35
Ethik der Agrar- und Ernährungswissenschaften
Kaatsch, H.-J.; Rosenau, H.; Taube, F.; Theobald, W.
Lit-Verlag
2008
The Choice of Fish Species: An Experiment Measuring the impact of Risk and Benefit Information
Journal of Agricultural and Resource Economics
2008
33
1-18
Health Information and Substitution among Fish: Lessons from Laboratory and Field Experiments
Food Policy
2008
33
3
197-208
Knowledge, attitudes towards and acceptability of genetically modified products in Germany
Appetite
2008
51
58-68
Balancing the risk of dioxins and polychlorinated biphenyls (PCBs) and the benefit of long-chain polyunsaturated fatty acids of the n-3 variety for French fish consumers in western coastal areas
Regulatory Toxicology and Pharmacology
2008
25
6
765-771
Tax, Subsidy and/or Information for Health: An Example from Fish Consumption
Journal of Regulatory Economics
2008
34
2
119-143