Titel:
Phenotypic factors influencing the variation in response of circulating cholesterol level to personalised dietary advice in the Food4Me study
Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Kirwan, Laura; Walsh, Marianne C.; Celis-Morales, Carlos; Marsaux, Cyril F. M.; Livingstone, Katherine M.; Navas-Carretero, Santiago; Fallaize, Rosalind; O’Donovan, Clare B.; Woolhead, Clara; Forster, Hannah; Kolossa, Silvia; Daniel, Hannelore; Moschonis, George; Manios, Yannis; Surwillo, Agnieszka; Godlewska, Magdalena; Traczyk, Iwona; Drevon, Christian A.; Gibney, Mike J.; Lovegrove, Julie A.; Martinez, J. Alfredo; Saris, Wim H. M.; Mathers, John C.; Gibney, Eileen R.; Brennan, Lorraine
Zeitschriftentitel:
British Journal of Nutrition
Jahr:
2016
Band / Volume:
116
Heft / Issue:
12
Seitenangaben Beitrag:
2011-2019
Volltext / DOI:
doi:10.1017/s0007114516004256
Verlag / Institution:
Cambridge University Press (CUP)
E-ISSN:
0007-11451475-2662
Hinweise:
Dieser Beitrag ist mit Zustimmung des Rechteinhabers aufgrund einer (DFGgeförderten) Allianz- bzw. Nationallizenz frei zugänglich. This publication is with permission of the rights owner freely accessible due to an Alliance licence and a national licence (funded by the DFG, German Research Foundation) respectively
Publikationsdatum:
01.12.2016
BibTeX