Benutzer: Gast  Login
Titel:

Does food quality certification improve eco-efficiency? Empirical evidence from Chinese vegetable production

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Kang, Shijia; Frick, Fabian; Ait Sidhoum, Amer; Sauer, Johannes; Zheng, Shaofeng
Nicht-TUM Koautoren:
ja
Kooperation:
international
Intellectual Contribution:
Discipline-based Research
Zeitschriftentitel:
Food Policy
Journal gelistet in FT50 Ranking:
nein
Jahr:
2023
Band / Volume:
121
Seitenangaben Beitrag:
102564
Volltext / DOI:
doi:10.1016/j.foodpol.2023.102564
Verlag / Institution:
Elsevier BV
E-ISSN:
0306-9192
Publikationsdatum:
01.11.2023
Urteilsbesprechung:
None
Key publication:
Nein
Peer reviewed:
Ja
commissioned:
not commissioned
Technology:
Nein
Interdisziplinarität:
Ja
Leitbild:
;
Ethics und Sustainability:
Ja
SDG:
;
 BibTeX