- Titel:
Innovation and productivity in the food vs. the high-tech manufacturing sector
- Dokumenttyp:
- Zeitschriftenaufsatz
- Autor(en):
- Frick, Fabian; Jantke, Corina; Sauer, Johannes
- Nicht-TUM Koautoren:
- ja
- Kooperation:
- national
- Intellectual Contribution:
- Discipline-based Research
- Zeitschriftentitel:
- Economics of Innovation and New Technology
- Journal gelistet in FT50 Ranking:
- nein
- Jahr:
- 2018
- Seitenangaben Beitrag:
- 1-21
- Volltext / DOI:
- doi:10.1080/10438599.2018.1557405
- Verlag / Institution:
- Informa UK Limited
- E-ISSN:
- 1043-85991476-8364
- Publikationsdatum:
- 16.12.2018
- Urteilsbesprechung:
- 0
- Key publication:
- Ja
- Peer reviewed:
- Ja
- International:
- Ja
- Book review:
- Nein
- commissioned:
- not commissioned
- Professional Journal:
- Ja
- Technology:
- Ja
- Interdisziplinarität:
- Nein
- Leitbild:
- ;
- Ethics und Sustainability:
- Nein
- BibTeX
Versionen
Angezeigte Version:
Aktuelle Version vom
27.09.2022, 14:21:47
von
Octavianus, Edo
Andere Versionen des Dokuments: