Benutzer: Gast  Login
Titel:

Enrichment andQuantitation of Dipeptidyl PeptidaseIV Inhibitory Peptides in Quinoa upon Systematic Malting

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Kro ber, TabeaD. U. ; Holzer, Magdalena ; Kerpes, Roland ; Mittermeier-Kleßinger, Verena K. ; Dawid, Corinna ; Becker, Thomas
Stichworte:
Article ; Bioactive Constituents,Metabolites, and Functions ; type 2 diabetes ; dipeptidyl peptidase IV inhibitor ; malting ; quinoa ; simulated gastrointestinaldigest ; bioactive peptides
Zeitschriftentitel:
Journal of Agriculturaland Food Chemistry
Jahr:
2024
Band / Volume:
72
Heft / Issue:
20
Seitenangaben Beitrag:
11480-11492
Volltext / DOI:
doi:10.1021/acs.jafc.4c00570
Verlag / Institution:
American Chemical Society
E-ISSN:
0021-8561 ; 1520-5118
Publikationsdatum:
11.05.2024
 BibTeX