mediaTUM
Universitätsbibliothek
Technische Universität München
User: Guest
Login
de
en
mediaTUM Content
University Bibliography
2024
(4794)
2023
(7924)
Schools und Fakultäten
(7127)
Integrated Research Centers
(356)
Zentrale Einrichtungen
(441)
Center for Functional Protein Assemblies (CPA)
Forschungs-Neutronenquelle Heinz Maier-Leibnitz (FRM II)
(2)
Forschungszentrum Weihenstephan für Brau- und Lebensmittelqualität
(1)
Forschungszentrum für Weiße Biotechnologie (i.Gr.)
Hochschulreferat 2 - Corporate Communications Center
(41)
ProLehre Medien und Didaktik
Radiochemie München (RCM)
TUM Akademiezentrum Raitenhaslach
TUM Center for Study and Teaching
TUM Zentrum für QuantumEngineering
(17)
Universitätsbibliothek
World Agricultural Systems Center - Hans Eisenmann-Forum
ZIEL - Institute for Food & Health
(248)
Zentralinstitut für Geschichte der Technik
Zentralinstitut für Katalyseforschung (CRC)
(124)
Zentralinstitut für Physikalische Grundlagen d. Halbleiterelektronik - Walter Schottky Institut (WSI)
(5)
Zentralinstitut für translationale Krebsforschung (TranslaTUM)
(3)
Zentrum für Infektionsprävention (ZIP)
2022
(8726)
2021
(8936)
2020
(8201)
2019
(8870)
2018
(8669)
2017
(8687)
2016
(8835)
2015
(8224)
2014
(7150)
2013
(6756)
2012
(5775)
2011
(5563)
2010
(5427)
2009
(4595)
2008
(4109)
1989 - 2007
Electronic Examination Papers
Open Access Publikationen
Research Data
TUM.University Press
Collections
Projects
Institutions
mediaTUM Gesamtbestand
Hochschulbibliographie
2023
Zentrale Einrichtungen
ZIEL - Institute for Food & Health
Back
Back to start of result list
Permanent link for displayed object
Title:
Correction to “NMR-Based Studies on Odorant Polymer Interactions and the Influence on the Aroma Perception of Red Wine”
Document type:
Zeitschriftenaufsatz
Author(s):
Gabler, Anna Maria; Kreißl, Johanna; Schweiger, Julia; Frank, Oliver; Dawid, Corinna
Journal title:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Year:
2023
Journal volume:
72
Journal issue:
1
Pages contribution:
952-952
Fulltext / DOI:
doi:10.1021/acs.jafc.3c09493
Publisher:
American Chemical Society (ACS)
E-ISSN:
0021-85611520-5118
Date of publication:
21.12.2023
BibTeX
Occurrences:
mediaTUM Gesamtbestand
Hochschulbibliographie
2023
Zentrale Einrichtungen
ZIEL - Institute for Food & Health
mediaTUM Gesamtbestand
Einrichtungen
Forschungszentren
ZIEL - Institute for Food & Health
TUM Mitglieder
Prof. Dawid