Benutzer: Gast  Login
Titel:

Basophil Activation to Gluten and Non-Gluten Proteins in Wheat-Dependent Exercise-Induced Anaphylaxis

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Gabler, Angelika Miriam ; Gebhard, Julia ; Norwig, Marie-Christin ; Eberlein, Bernadette ; Biedermann, Tilo ; Brockow, Knut ; Scherf, Katharina Anne
Stichworte:
Allergy ; allergy ; amylase/trypsin inhibitor ; basophil activation test ; gluten ; proteomics ; wheat
Zeitschriftentitel:
Frontiers in Allergy
Jahr:
2022
Band / Volume:
3
Volltext / DOI:
doi:10.3389/falgy.2022.822554
Verlag / Institution:
Frontiers Media S.A.
E-ISSN:
2673-6101
Publikationsdatum:
25.02.2022
CC-Lizenz:
by, https://creativecommons.org/licenses/by/4.0
 BibTeX