Benutzer: Gast  Login
Titel:

Conventional and Novel Technologies in the Production of Dairy Bioactive Peptides

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Murtaza, Mian Anjum ; Irfan, Shafeeqa ; Hafiz, Iram ; Ranjha, Muhammad Modassar A. N. ; Rahaman, Abdul ; Murtaza, Mian Shamas ; Ibrahim, Salam A. ; Siddiqui, Shahida Anusha
Stichworte:
Nutrition ; dairy proteins ; bioactive peptides production ; green technologies ; ultrasound-assisted extraction ; fermentation ; enzymatic hydrolysis
Zeitschriftentitel:
Frontiers in Nutrition
Jahr:
2022
Band / Volume:
9
Volltext / DOI:
doi:10.3389/fnut.2022.780151
Verlag / Institution:
Frontiers Media S.A.
E-ISSN:
2296-861X
Publikationsdatum:
26.05.2022
CC-Lizenz:
by, https://creativecommons.org/licenses/by/4.0
 BibTeX