User: Guest  Login
Sort by:
and:
More ...

Strehl, T.
Beurteilung der Inhibierung der Enzymaktivität durch WASI auf ausgewählte amylolytische, lipolytische und proteolytische Enzyme
Masterarbeit
2024

More ...

Münnich, C.
Temperaturabhängigkeit des Wheat α-Amylase/Subtilisin Inhibitors (WASI) bei ausgewählten Enzymen
Bachelorarbeit
2024

More ...

Ammann, A.
Einfluss des Molekulargewichts von Arabinoxylan und β-Glucan auf die Gerstenmalzqualität
Bachelorarbeit
2024

More ...

Fiebig, M.
Erfassung der Wachstumskinetik untergäriger Bierhefe zur Optimierung eines Fed-Batch-Propagationsverfahren
Diplomarbeit
2024

More ...

Hör, S., Beer, T., Hoheneder, F., Becker, T., Gastl, M.
Influence of drought stress and growth temperature during kernel development on physical and chemical starch characteristics of malting barley
Cereal Chemistry
2024
1-13

More ...

Kröber, T., Holzer, M., Kerpes, R., Mittermeier-Kleßinger, V., Dawid C., Becker, T.
Enrichment and Quantitation of Dipeptidyl Peptidase IV Inhibitory Peptides in Quinoa upon Systematic Malting
Journal of Agricultural and Food Chemistry
2024

More ...

Vogt, U., Fattahi, E., Alpers, T., Becker, T.
Makroskopisch strukturierte Verarbeitungsoberflächen zur Reduktion von Teigadhäsion
Der Lebensmittelbrief
2024
35. Jahrgang
44-46

More ...

Vogt, U., Becker, T., Jekle, M.
Determining the free liquid phase on dough surface for predicting adhesion properties to production surfaces
17th ICC International Cereal and Bread Congress, Nantes
2024

More ...

Vogt, U., Becker, T., Jekle, M.
Investigation of the surface properties of dough for the prediction of adhesion phenomena
8th Cereal & Europe Spring Meeting, Zagreb
2024

More ...

Vogt, U., Fattahi, E., Alpers, T., Becker, T.
Strukturierte Verarbeitungsoberflächen – Optimierung der Teigverarbeitung durch makroskopische Oberflächengestaltungen
WIG Frühjahrstagung 2024, Freising
2024