User: Guest  Login
Sort by:
and:
More ...

Striffler, N., Voigt, T., Becker, T.
Ein neuartiges Simulationskonzept für die virtuelle Brauerei
Der Weihenstephaner
2024
92. Jahrgang

More ...

Alpers, T., Panoch, D., Jekle, M., Becker, T,
New insights into crumb formation in model systems: Effects of yeast metabolites and hydration level by means of multiwave rheology
Food Hydrocolloids
2024
155

More ...

Vogt, U., Fattahi, E., Alpers, T., Becker, T.
Makroskopisch strukturierte Verarbeitungsoberflächen zur Reduktion von Teigadhäsion
Der Lebensmittelbrief
2024
35. Jahrgang
44-46

More ...

Eigenfeld, M., Schwaminger, S.P., Wittmann, L., Kerpes, R., Becker, T.
Evaluation of methods for measuring viability of yeast
Brauwelt
2024
7
241-244

More ...

Beugholt, A., Siegl, M., Takacs, R., Meißner, H., Geier, D., Becker, T., Wahl, A., Eschbach, B.
Enzymbasierte Reinigungsstrategien für Membranfilter
Brauwelt
2024
2
51-53