mediaTUM
Universitätsbibliothek
Technische Universität München
User: Guest
Login
de
en
mediaTUM Content
University Bibliography
Electronic Examination Papers
Open Access Publikationen
Research Data
TUM.University Press
Collections
Projects
Institutions
Research Centers
TUM Board of Management
Functional Units
Partnerschaftliche Einrichtungen
Schools
TUM School of Computation, Information and Technology
(45795)
TUM School of Engineering and Design
Center of Life and Food Sciences Weihenstephan
Examination Papers
(3191)
Departments
Life Science Engineering
(8447)
Chair of Agricultural Systems Engineering (Prof. Bernhardt)
(2560)
Chair of General Food Technology (N.N.)
(101)
Chair of Analytical Food Chemistry (Prof. Rychlik)
(609)
Chair of Brewing Technology (Prof. Becker)
(3542)
Lehrstuhl für Digital Agriculture (Prof. Asseng)
(86)
Chair of Wood Science (Prof. Benz komm.)
(135)
Chair of Food and Bioprocess Engineering (N.N.)
(423)
Publikationen-ab-2011
(274)
2022
2021
(40)
2020
(32)
2019
(26)
2018
(23)
2017
(14)
2016
(28)
2015
(17)
2014
(15)
2013
(13)
2012
(18)
2011
(26)
Publikationen-vor-2011
(112)
Forschungprojekte
(37)
Chair of Process Systems Engineering (Prof. Briesen)
(638)
Professorship Fluiddynamik komplexer Biosysteme (N.N.)
(2)
Professur für Agrarmechatronik (Prof. Oksanen)
(24)
Assistant Professorship Biothermodynamics (Prof. Minceva)
(182)
Assistant Professorship of Cellular Agriculture (Prof. Henkel)
(4)
Associate Professorship of Food Process Engineering (Prof. Först)
(45)
Professur für Funktionsmaterialien für Lebensmittelverpackungen (Prof. Schrettl)
(3)
Professur für Pilz-Biotechnologie in der Holzwissenschaft (Prof. Benz)
(54)
Associate Professorship of Plant Proteins and Nutrition (Prof. Weisz)
Professur für Precision Agriculture (Prof. Yu)
(40)
Life Science Systems
(8918)
Molecular Life Sciences
(7136)
Güter
Zentren
(289)
Animal Research Center (ARC)
(32)
TUM Forschungslaboratorium Holz (Benz komm. / Van de Kuilen)
(118)
Ehemalige Einrichtungen
(2853)
TUM School of Management
TUM School of Medicine and Health
TUM School of Natural Sciences
(14693)
TUM School of Social Sciences and Technology
(9091)
TUM Campus Straubing für Biotechnologie und Nachhaltigkeit
Service Facilities
TUM Institute for LifeLong Learning
Central Administration
mediaTUM Gesamtbestand
Einrichtungen
Schools
TUM School of Life Sciences
Departments
Life Science Engineering
Lehrstuhl für Lebensmittel- und Bio-Prozesstechnik (N.N.)
Publikationen-ab-2011
2016
Back
Back to start of result list
Permanent link for displayed object
Title:
Comparison of different mechanical methods for the modification of the egg white protein ovomucin, Part B: Molecular aspects
Document type:
Zeitschriftenaufsatz
Author(s):
Brand, J.; Kulozik, U.
Journal title:
Food and Bioprocess Technology
Year:
2016
Journal volume:
9
Pages contribution:
1210--1218
Fulltext / DOI:
doi:10.1007/s11947-016-1711-4
BibTeX
Occurrences:
mediaTUM Gesamtbestand
Einrichtungen
Forschungszentren
ZIEL - Institute for Food & Health
Ehemalige Mitglieder
Prof. Kulozik (Lehrstuhl für Lebensmittel- und Bio-Prozesstechnik)
Publikationen-ab-2011
2016
mediaTUM Gesamtbestand
Hochschulbibliographie
2016
Zentrale Einrichtungen und Institute
ZIEL - Institute for Food & Health
mediaTUM Gesamtbestand
Einrichtungen
Schools
TUM School of Life Sciences
Departments
Life Science Engineering
Lehrstuhl für Lebensmittel- und Bio-Prozesstechnik (N.N.)
Publikationen-ab-2011
2016
mediaTUM Gesamtbestand
Hochschulbibliographie
2016
Fakultäten
Wissenschaftszentrum Weihenstephan
Lehrstuhl für Lebensmittel- und Bio-Prozesstechnik (Prof. Kulozik)