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Document type:
Masterarbeit
Author(s):
Stefan Heins
Title:
Untersuchung von Teigkühlsystemen in Bäckereien
Translated title:
Examination of dough cooling systems in bakeries
Abstract:
Diese Arbeit beschäftigt sich mit der Betrachtung von Teigkühlsystemen hinsichtlicher qualitativer Eigenschaften, sowie energetischen und umweltrelevanten Gesichtspunkten. In einer Literaturstudie werden zunächst die einzelnen Systeme einander gegenübergestellt und verglichen. Die daraus generierten Informationen fließen dann in Experteninterviews und Fragebögen ein, die dabei unterstützen sollen verschiedene Fragen zu beantworten. Insbesondere wird dabei darauf eingegangen, welche Chancen un...     »
Translated abstract:
This thesis deals with the consideration of dough cooling systems in terms of qualitative properties, as well as energy and environmental aspects. In a literature study, the individual systems are first compared to each other. The information generated is then used in expert interviews and questionnaires to help answer various questions. In particular, it discusses the opportunities and risks in the bakery industry for different dough cooling systems and how these are used in the bakeries....     »
Subject:
LEB Lebensmitteltechnologie
Referee:
Walker-Hertkorn, Simone (Prof. Dr.)
Year:
2018
Language:
de
Language from translation:
de
University:
Technische Universität München
Faculty:
Fakultät Wissenschaftszentrum Weihenstephan
Presentation date:
02.05.2018
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