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Original title:
The perception of and attitude towards regional food products 
Translated title:
Die Wahrnehmung und Einstellung gegenüber regionalen Lebensmitteln 
Year:
2016 
Document type:
Dissertation 
Institution:
Fakultät für Wirtschaftswissenschaften 
Advisor:
Roosen, Jutta (Prof., Ph.D.) 
Referee:
Roosen, Jutta (Prof., Ph.D.); Menapace, Luisa (Prof., Ph.D.) 
Language:
en 
Subject group:
LAN Landbauwissenschaft; OEK Ökotrophologie, Ernährungswissenschaft; WIR Wirtschaftswissenschaften 
TUM classification:
LAN 051d; OEK 740d 
Abstract:
This dissertation examines the perception of and the attitude towards Bavarian food products in a national and international context. At the international level, the influence of normative and socio-demographic factors on the complexity of consumers’ cognitive structures is examined. At the national level, the strength of domestic food products in the regional market is examined based on different factors. 
Translated abstract:
Im Rahmen dieser Dissertation werden die Wahrnehmung und die Einstellung gegenüber bayerischen Lebensmitteln im nationalen und internationalen Kontext behandelt. Auf internationaler Ebene wird untersucht, welchen Einfluss normative und soziodemographische Faktoren auf die Komplexität der kognitiven Strukturen bezüglich bayerischer Lebensmittel haben. Auf nationaler Ebene wird anhand verschiedener Faktoren die Stärke bayerischer Lebensmittel im inländischen Markt bestimmt. 
Oral examination:
20.01.2016 
File size:
1280172 bytes 
Pages:
62 
Last change:
04.02.2016