Originaltitel:
Scheduling Connections in Fast Networks
Fakultät für Informatik
Mayr, Ernst W. (Prof. Dr.)
Gritzmann, Peter (Prof. Dr.); Möhring, Rolf H. (Prof. Dr.)
Format:
Fachgebiet:
DAT Datenverarbeitung, Informatik; MAT Mathematik
Stichworte:
scheduling; wavelength routing; optical networks; approximation algorithms; NP-complete; bandwidth reservation
Schlagworte (SWD):
Hochgeschwindigkeitsnetz; Scheduling
TU-Systematik:
DAT 537d ; DAT 258d ; MAT 608d
Kurzfassung:
Fast and reliable exchange of data in world-wide communication networks has acquired essential importance in our society today, and telecommunications is one of the most important growth sectors in all leading economies. New applications like supercomputer networking, multimedia networking, and real-time medical imaging require transfer rates in the range of several gigabits per second, and they become possible only through advances in the technology and architecture of communication networks: e...    »

Übersetzte Kurzfassung: