User: Guest  Login
Sort by:
and:
More ...

Eigenfeld, M; Kerpes, R.; Becker, T.
Probiotische Hefe? - Neue Ansätze zur Hefeverwertung in der Mikroverkapselung
Der Weihenstephaner
2020
88

More ...

Brunner, V., Klöckner, L., Kerpes, K., Geier, D. U., Becker, T.
Online sensor validation in sensor networks for bioprocess monitoring using swarm intelligence
Analytical and Bioanalytical Chemistry
2020
412
2165–2175

More ...

Siegl, M., Brunner, V., Geier, D., Becker, T.
Adaptive Soft Sensor for Bioprocess Monitoring
SMSI 2020 - Sensors and Instrumentation
2020
1
113-114

More ...

Alpers, T., Becker, T., Jekle, M.
Relation between polymer transitions and the temperature-dependent extensional viscosity of dough systems during thermal stabilization accessed by lubricated squeezing flow
34th EFFoST International Conference
2020

More ...

Nobis, A., Lehnhardt, F.
Es braut sich was zusammen
Nachrichten aus der Chemie
2020
68
9
80-83

More ...

Hennemann, M., Gastl, M., Becker, T.
Optical method for porosity determination to prove the stamp effect in filter cakes
Journal of Food Engineering
2020
245 (3)
521-533

More ...

Hör, S., Gastl, M., Becker, T.
Neue Herausforderungen an die Qualitätssicherung - Bedeutung und Interpretation der Verkleisterungstemperatur in Zeiten des Klimawandels
Brauindustrie
2020
1
14-17

More ...

Dostal, C., Steil, F., Gastl, M.
Einfluss der Wasserqualität auf das Gushing-Verhalten
Brauwelt
2020
19
507

More ...

Lehnhardt, F., Becker, T., Gastl, M.
Sensorische Bierstilkarte
DLG-Lebensmittel
2020
6
11-12

More ...

Lehnhardt, F., Gastl, M., Becker, T
Vokabular der Bieralterung
Brauindustrie
2020
8
10-13