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Eigenfeld, M; Kerpes, R.; Becker, T.
Probiotische Hefe? - Neue Ansätze zur Hefeverwertung in der Mikroverkapselung
Der Weihenstephaner
2020
88

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Brunner, V., Klöckner, L., Kerpes, K., Geier, D. U., Becker, T.
Online sensor validation in sensor networks for bioprocess monitoring using swarm intelligence
Analytical and Bioanalytical Chemistry
2020
412
2165–2175

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Siegl, M., Brunner, V., Geier, D., Becker, T.
Adaptive Soft Sensor for Bioprocess Monitoring
SMSI 2020 - Sensors and Instrumentation
2020
1
113-114

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Alpers, T., Becker, T., Jekle, M.
Relation between polymer transitions and the temperature-dependent extensional viscosity of dough systems during thermal stabilization accessed by lubricated squeezing flow
34th EFFoST International Conference
2020

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Nobis, A., Lehnhardt, F.
Es braut sich was zusammen
Nachrichten aus der Chemie
2020
68
9
80-83

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Hennemann, M., Gastl, M., Becker, T.
Optical method for porosity determination to prove the stamp effect in filter cakes
Journal of Food Engineering
2020
245 (3)
521-533

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Hör, S., Gastl, M., Becker, T.
Neue Herausforderungen an die Qualitätssicherung - Bedeutung und Interpretation der Verkleisterungstemperatur in Zeiten des Klimawandels
Brauindustrie
2020
1
14-17

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Dostal, C., Steil, F., Gastl, M.
Einfluss der Wasserqualität auf das Gushing-Verhalten
Brauwelt
2020
19
507

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Lehnhardt, F., Becker, T., Gastl, M.
Sensorische Bierstilkarte
DLG-Lebensmittel
2020
6
11-12

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Lehnhardt, F., Gastl, M., Becker, T
Vokabular der Bieralterung
Brauindustrie
2020
8
10-13