User: Guest  Login
Sort by:
and:
More ...

Alpers, T., Becker, T., Jekle, M.
Relation between polymer transitions and the temperature-dependent extensional viscosity of dough systems during thermal stabilization accessed by lubricated squeezing flow
34th EFFoST International Conference
2020

More ...

Eigenfeld, M., Kerpes, R., Becker, T.
Impact of stress conditions on age related population dynamics
VH Online Yeast Conference 2020
2020

More ...

Eigenfeld, M., Kerpes, R., Becker, T
Age of the yeast - Heterologous protein linker as a basis for age determination in heterogeneous yeast cultures
World Brewing Congress 2020
2020

More ...

Eigenfeld, M., Kerpes, R., Becker, T
Wie alt ist meine Hefe? Die Fraktionierung singulärer Zellen zur Neubeurteilung der Bierhefe
Technologisches Seminar 2020
2020

More ...

Hör, S., Gastl, M., Becker, T.
Bedeutung und Interpretation der Verkleisterungstemperatur in Zeiten des Klimawandels
17. Rohstoffseminar
2020

More ...

Müller, M., Gastl., M., Becker, T.
Alkoholfreie Biere – alles eine Frage der Harmonie?!
53. Technologisches Seminar
2020

More ...

Rott, M., Kupetz, M., Gastl, M., Becker, T.
Eine Frage der Deckschicht? Bier-Membranfouling näher differenziert
53. Technologisches Seminar
2020

More ...

Beugholt, A., Geier, D., Krinner, A., Becker, T.
.. Membranverfahren zur definierten Versorgung von Bioprozessen mit sauerstoffangereicherter Luf
Jahrestreffen der ProcessNet-Fachgemeinschaft "Prozess-, Apparate- und Anlagentechnik"
Online-Konferenz
2020

More ...

Moreno Ravelo, R. C., Gastl, M., Becker, T.
Palate fullness and alcohol free beer - AF4 as an analytical tool
20th International Symposium on Field- and Flow- Based Separations
2020

More ...

Lehnhardt, F., Moreno Ravelo, R. C., Gastl, M., Becker, T.
Anwendung multivariater Datenanalyse in der Sensorik – von alkoholfreien Bieren zu sensorischen Stilspezifikationen
53. Technologisches Seminar
2020