Benutzer: Gast  Login
Dokumenttyp:
Buch 
Autor(en):
Soode-Schimonsky, Eveli 
Titel:
Environmental impact assessment of the horticultural products asparagus, strawberries, roses and orchids according to the Product Carbon Footprint and Product Environmental Footprint methodologies 
Fakultät:
Fakultät Wissenschaftszentrum Weihenstephan 
Lehrstuhl:
Lehrstuhl für Holzwissenschaft 
Abstract:
The thesis makes methodological suggestions for conducting a consistent environmental impact analysis of horticultural products. It also gives recommendations for reducing the emissions across 14 impact categories. The Product Carbon Footprint and Product Environmental Footprint methodologies were applied to case studies on the strawberry, asparagus, orchid and rose production systems in Germany and Estonia. Dieser Dissertation gibt methodologische Empfehlungen, die dazu beitragen, für die U...    »
 
Stichworte:
Product Carbon Footprint, Product Environmental Footprint, horticulture 
Verlag / Institution:
Verlag Dr. Hut GmbH 
Verlagsort:
München 
Seiten/Umfang:
202 
Jahr:
2019 
Andere Ausgaben:
Print-ISBN:
978-3-8439-4416-8 
Sprache:
en