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Moeini, A., Germann, N., Malinconico, M., Santagata, G.
Formulation of secondary compounds as additives of biopolymer-based food packaging: A review
Trends in Food Science & Technology
2021

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Mayer, S., Tallawi, M., De Luca, I., Calarco, A., Reinhardt, N., Avila Gray, L., Drechsler, K., Moeini, A., Germann, N.
Antimicrobial and physicochemical characterization of 2,3-dialdehyde cellulose-based wound dressings systems
Carbohydrate Polymers
2021

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Kröber, T., Kerpes, R., Becker, T.
Untersuchung und Erhöhung von DPP-IV Inhibitoren in malzbasierten Getränken
Der Weihenstephaner
2021
4
156-157

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Kröber, T., Kerpes, R., Becker, T.
Wirkstoffe vom Feld im Kampf gegen Diabetes mellitus Typ II
Praxisnah
2021
2
24-25

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Eigenfeld, M; Kerpes, R.; Becker, T.
Functional Foods mit Mikrokapseln aus Gelägerhefen
Brauwelt
2021
34-35

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Heckl, M., Jekle, M., Becker, T.
3D printing: Will we 3D print the bread of the future?
Special Edition of baking+biscuit international
2021

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Gaelings, L., Kerpes, R., Becker, T.
Weniger Zucker und mehr Aroma durch Bienenbakterien – Fermentative Gewinnung einer aromagebenden Zutat für die Getränkeindustrie
Flüssiges Obst
2021
11
376-379

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Kienitz, S., Gastl M., Becker, T.
Pasteurization of alcohol-free beer
2021 Master Brewers Conference
2021

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Lauck, F., Neugrodda, C., Gastl, M., Becker, T.
The application of yeast extracts in the production of low-malt-beers
2021 Master Brewers Conference
2021

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Hör, S., Müller, V. F., Gastl, M., Becker, T.
Impacts on saccharification temperature of brewing malt
Brauwelt
2021
161
48-49
1252-1255