mediaTUM
Universitätsbibliothek
Technische Universität München
User: Guest
 
Login
de
en
Advanced search
mediaTUM Content
University Bibliography
Electronic Examination Papers
Open Access Publikationen
Research Data
TUM.University Press
Collections
Projects
Institutions
Research Centers
Carl von Linde Academy
Catalysis Research Center (CRC)
(4644)
Ehemalige Einrichtungen
Research Neutron Source Hein-Maier-Leibnitz (FRM II)
(12)
Research Center for Industrial Biotechnology (to be founded)
Research Center of Brewing and Food Quality
World Agricultural Systems Center - Hans Eisenmann-Forum
(12)
Institute for Advanced Study (IAS)
(4060)
Munich Center for Technology in Society (MCTS)
Munich Data Science Institute (MDSI)
(41)
Munich Institute of Biomedical Engineering (MIBE)
(144)
Munich School of Engineering
Munich Institute of Robotics and Machine Intelligence (MIRMI)
Operations Research Center (Prof. Schulz)
(260)
Radiochemistry Munich (RCM)
TUM Graduate School
TUM Science & Study Center Raitenhaslach (Barbara Weiant)
Research Center of History of Technology (Prof. Wengenroth)
(16)
Research Center of Teacher Education and Teacher Training (ZLL)
Research Center of Physical Principles of Semiconductor Electronics - Walter Schottky Institut (WSI)
(260)
Zentralinstitut für translationale Krebsforschung (TranslaTUM)
ZIEL - Institute for Food & Health
Ehemalige Mitglieder
(669)
Prof. Kulozik
(2)
Prof. Dr. Thomas Clavel (Institute of Medical Microbiology)
(55)
Prof. Scherer
(3)
Prof. Grunwald Kadow (Neural Circuits and Metabolism)
(3)
Prof. Hofmann ( Chair of Food Chemistry and Molecular Sensory Science)
(10)
Prof. Kulozik (Chair of Food and Bioprocess Engineering)
(407)
publication
(257)
Publikationen-vor-2011
(110)
2010
(13)
2009
(11)
2008
(13)
2007
(19)
2006
(16)
2005
(8)
2004
(3)
2003
(8)
2002
(8)
2001
(8)
2000
(4)
Forschungsprojekte
(37)
Prof. Scherer (Chair of Microbiological Ecology)
(191)
Working Groups
(144)
TUM Members
(124)
Core Facilities
(148)
Externe Mitglieder
(63)
ehem. Einrichtungen
(68)
TUM Board of Management
Partnerschaftliche Einrichtungen
Schools and Faculties
Service Facilities
TUM Institute for LifeLong Learning
Central Administration
mediaTUM Gesamtbestand
Einrichtungen
Forschungszentren
ZIEL - Institute for Food & Health
Ehemalige Mitglieder
Prof. Kulozik (Lehrstuhl für Lebensmittel- und Bio-Prozesstechnik)
Publikationen-vor-2011
2004
Sort by:
Autor(en) des Beitrags
Autor(en) des Beitrags (descending)
Publikationsdatum
Publikationsdatum (descending)
Titel des Beitrags
Titel des Beitrags (descending)
Dokumenttyp
Dokumenttyp (descending)
Jahr
Jahr (descending)
Jahr / Monat
Jahr / Monat (descending)
and:
Autor(en) des Beitrags
Autor(en) des Beitrags (descending)
Publikationsdatum
Publikationsdatum (descending)
Titel des Beitrags
Titel des Beitrags (descending)
Dokumenttyp
Dokumenttyp (descending)
Jahr
Jahr (descending)
Jahr / Monat
Jahr / Monat (descending)
Items per page
10
20
50
100
Sedlmeyer, F.;Brack, M.;Rademacher, B.;Kulozik, U.
.Effect of protein composition and homogenisation on the stability of acidified milk drinks.International Dairy Journal.2004.14.331--336
Bulca, S.;Leder, J.;Kulozik, U.
.Impact of UHT or high heat treatment on the rennet gel formation of skim milk with various whey protein contents.Milchwissenschaft.2004.59.590--593
Bönisch, M. P.;Kulozik, U.;Lauber, S.
.Effect of ultra-high temperature treatment on the enzymatic cross-linking of micellar casein and sodium caseinate by transglutaminase.Journal of Food Science.2004.69.8
Sort by:
Autor(en) des Beitrags
Autor(en) des Beitrags (descending)
Publikationsdatum
Publikationsdatum (descending)
Titel des Beitrags
Titel des Beitrags (descending)
Dokumenttyp
Dokumenttyp (descending)
Jahr
Jahr (descending)
Jahr / Monat
Jahr / Monat (descending)
and:
Autor(en) des Beitrags
Autor(en) des Beitrags (descending)
Publikationsdatum
Publikationsdatum (descending)
Titel des Beitrags
Titel des Beitrags (descending)
Dokumenttyp
Dokumenttyp (descending)
Jahr
Jahr (descending)
Jahr / Monat
Jahr / Monat (descending)