Benutzer: Gast  Login
Dokumenttyp:
Buchbeitrag 
Autor(en):
Dolgopolova, I.; Teuber, R.; Bruschi, V.; Weber, GW.; Danilenko, N.; Galitskiy, E. 
Nicht-TUM Koautoren:
ja 
Kooperation:
international 
Titel:
Modelling Consumer Preferences for Novel Foods: Random Utility and Reference Point Effects Approaches 
Herausgeber:
Pinto, A.; Zilberman, D. 
Buchtitel:
Modelling, Dynamics, Optimization and Bioeconomics II. DGS 2014 
Intellectual Contribution:
Discipline-based Research 
Verlag / Institution:
Springer 
Jahr:
2017 
Seiten/Umfang:
165-182 
Serientitel:
Springer Proceedings in Mathematics & Statistics 
Serienbandnummer:
195 
Hinweise:
https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-319-55236-1_10 
Key publication:
Nein 
Peer reviewed:
ja 
International:
Ja 
Book review:
Nein 
commissioned:
not commissioned 
Kategorie:
research 
Interdisziplinarität:
Ja 
Leitbild:
Ethics & Sustainability:
Ja